S/W 2010 IBK

Referat

Referat: Månsarps IBK B - S/W 2010 IBK

Storförlust idag hemma mot SW.
I första hand p g a en bättre motståndare. Som vi kanske underskattar. Vår senaste match var för 2 veckor sedan. En match där vi hade mycket boll. Och bitvis i början har vi boll med, men våra gäster är extremt snabba och ställa om, och har många skickliga spelare. Av 29 poäng för bortalaget, står det Wink på 18 av dom

Första perioden är en mardröm både resultatmässigt och för laget, den slutar 1-9.
Martin som börjar i mål hade nog inte tänkt sig en sådan här kväll. Efter 1-6 tackar han också för sig, och lämnar över till Andreas. Då har det gått 09:39, och det görs i samband med timeout.
Det blir ytterligare 3 innan perioden är slut, bl a ett mål i boxplay för gästerna.
För hemmalagets del, kan vi bara ta med oss Adam´s jättefina avslut till 1-1.

I andra får bortalaget 2 utvisningar och vi lyckas reducera till 2-9, dock så gör de återigen mål i boxplay. Efter att vi själva assisterat dom med en riktigt slarvig pass.
I denna period släpper vi dock totalt in bara 3 mål. Ett av dom gör S/W i PP sedan Simon Svensson blivit utvisad. Perioden avslutas med utvisning 2 plus 10 för gästerna. Paus 2-12

Tredje perioden förlorar vi inte iallafall, den blir 3-3. S/W kanske slår av lite på tempot, samtidigt som att vissa av oss höjer sig i försvarsinsatsen. För det blir mer fokus på försvar än anfall. Simon Svensson och Adam Larsson gör varsitt mål och dubblar sin målskörd i matchen. Richard Crona gör vårt sista måli PP. Men även i detta numerära överläge spelar vi 1-1.
Som sagt klar förlust, och nu gäller det att ladda om för nästa vecka är det tabelettan Hovslätt som väntar, med idel spelare av klass. Matchen spelas i B-hallen idrottshuset, en hall av många vi haft som hemmahall ett tag.

Vi hade en debutant idag, Adam Fägerhag. Kunde väl varit roligare match att debutera i. Men det kan bara bli bättre.

Vill ge en tanke till målvakt-Andreas, som gör ett par riktigt fina räddningar, när motståndare lämnas ensam framför mål.